Beebie en Kids is een webshop die door Sandra in de Kruidenwijk van huis uit gerund wordt.

Tweedehands kinderkleding te kust en te keur in Kruidenwijk

Beebie en Kids is een webshop die door Sandra in de Kruidenwijk van huis uit gerund wordt. Samen met haar vriendin Linda is ze ruim 15 jaar geleden een webshop gestart vanuit de gedachte, dat kinderkleding vaak nog mooi is, als het kind er al uitgegroeid is. Beiden vonden het zonde dat deze mooie kinderkleding vaak ongebruikt bleef liggen op zolder of onderin de kast. Daar kon een ander kind toch nog veel aan hebben.

Het aanbod van deze kleding is groot. De aangeboden kleding probeert Sandra te verdelen tussen haar webshop en Stichting Babyspullen. Deze Stichting zamelt tweedehands kleding en speelgoed in, waar ze dan babystartpakketten van maken. Deze worden gratis verstrekt aan aanstaande ouders die het financieel moeilijk hebben. Zij kunnen zich hiervoor bij deze stichting aanmelden. Voor de meisjeskleding is er wel wat meer aanbod dan voor de jongens, maar er is sowieso heel veel.

Sandra is heel druk met het innemen, selecteren, verkopen en verzenden van die kleding, accessoires, speelgoed en knuffels. Alles moet worden nagekeken, gewassen en schoongemaakt. Nadat de artikelen gefotografeerd zijn voor de webwinkel, worden ze geordend in voorraadboxen, waarmee het hele huis dan ook vol staat. Maar hierdoor kan ze wel makkelijk alle verschillende artikelen die besteld worden, vinden en weer tot een mooi pakket maken.

Naast online bestellingen, die mensen op kunnen halen, is het ook mogelijk bij Sandra thuis te komen om kleding uit te zoeken en te passen. Zij zorgt dan dat de juiste maat voor iemand klaarligt, zodat men zelf daaruit op het gemak kleding uit kan zoeken. Tussen 9.30 en 17 uur kan men voor zulke bezoekjes een afspraak met Sandra maken.

Mensen zijn zich steeds meer bewust geworden van het belang wat duurzamer met onze spullen om te gaan. Er blijft dan ook een constante markt voor deze tweedehands kinderkleding. Wanneer je interesse hebt iets bij Sandra te kopen of te doneren aan Stichting Babyspullen, neem dan contact op via de website:

www.beebieenkids.nl

adres: Koolzaadweg 39

Facebook: Beebie en Kids
Instagram: beebieenkids

Geschreven door Maria

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Een zeer sportieve familie

Een zeer sportieve familie

In de Kamillestraat in Kruidenwijk woont een heel sportief gezin: de familie Arrindell. Ik had een gesprek met Eugene, de

Sonila

Grenzen stellen en ruimte geven

Een kijkje in de opvoeding van nieuwe Nederlanders In Kruidenwijk en Staatsliedenwijk wonen veel mensen die niet in Nederland zijn

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.