Weggeefwinkel Mengelmoes

Op elke dinsdag en donderdagochtend is de Weggeefwinkel Mengelmoes in Staatsliedenwijk open. Je vindt er kleding, klein huisraad en houdbare levensmiddelen. Deze weggeefwinkel is helemaal gratis. Mengelmoes is speciaal bedoeld voor mensen die wat minder te besteden hebben.
Heb je zelf iets wat je niet meer gebruikt, breng het dan naar weggeefwinkel Mengelmoes. Gastvrouw Mimi Ariesen en de andere vrijwilligers van de weggeefwinkel zorgen ervoor dat je spullen een tweede leven kunnen gaan leiden. Lever dan wel graag spullen aan die schoon, heel en compleet zijn.

 

Mengelmoes vind je in buurthuis het Kardoes, Suurhoffstraat 45. De weggeefwinkel is open op dinsdag- en donderdagochtend van 10 tot 12.30 u.

Geschreven door Margriet

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Mooie nagels: een fijn gevoel

Als kind zijnde vond Deborah Smit nagels al interessant. Op latere leeftijd is zij door een vriendin, meegenomen naar een nagelstudio.

Arnoud geeft baas en dier weer plezier 

Arnoud Busscher is hondenspecialist en schrijver van het boek “Mensentaalknop uit Hondentaalknop aan”. Een hondenspecialist heeft eigenlijk 2 beroepen: hondengedragstherapeut en puppycoach.