Mooie nagels: een fijn gevoel

© Maria

Als kind zijnde vond Deborah Smit nagels al interessant. Op latere leeftijd is zij door een vriendin, meegenomen naar een nagelstudio. Hierdoor wist Deborah meteen, dit wil ik later ook gaan doen. Deborah heeft haar opleiding in Almere gedaan: Allrounder acryl/gel/lak/ Biap/ manicure. Twaalf jaar geleden zag zij kans om op haar huidige woonadres: Hartekruidpad 3, haar eigen studio te beginnen. Nu volgt ze elk jaar een “perfect training”. Ze vindt het belangrijk om haar bijscholing op peil te houden. 

Nagels hebben verzorging nodig, je kunt ze beter vijlen, dan knippen. Ook de nagelriem moet verzorgd worden. Als Deborah aan de behandeling begint, kijkt ze eerst of de nagels gezond zijn, dit zijn nagels zonder schimmel of zwemmerseczeem. Dan kan de behandeling beginnen met de nagelriem. Vervolgens wordt er m.b.v. een penseel een dun laagje materiaal aangebracht. Dit materiaal is vloeibaar en moet onder de LED-lamp uitharden. Dit uitharden duurt 1 minuut per laag. Zo bouwt Deborah de nagel laag voor laag op, tot het gewenste resultaat en kleur. Er zijn 200 kleuren om uit te kiezen. Na 4 weken volgt de nabehandeling. Bij de nabehandeling wordt de bovenste laag eraf gehaald. De lucht moet ertussen uit en de nagels moeten er nog steeds gezond uitzien. Dan worden de nagels weer opgebouwd, zodat de klant weer 4 weken mooie nagels heeft.
 
In de salon gebruikt Deborah TS & ZN Biab/gel. Dit product heeft een uitstekende hechting aan de nagels en is voor velen een geschikt product. De gel heeft een mooie werking en zal na verloop van tijd een mooie C-Curve in de nagel creëren, dit komt ten goede aan de sterkte van de nagels. Deborah kan door middel van haar materiaal een nagelplaat egaliseren en oneffenheden laten verdwijnen. Ze kan natuurlijke nagels verstevigen en de nagels een mooie vormgeven. 

Hygiëne is zeer belangrijk voor Deborah. Elke bitje, waarmee de nagelriem wordt teruggeduwd, elk schaartje, dat gebruikt is, gaat in een ultrasone apparaat. Dit apparaat maakt gebruik van geluidsgolven om voorwerpen te reinigen met behulp van een ontsmettingsmiddel. Gebruikte vijlen worden meteen weggegooid. De tafel en armleuningen worden ontsmet. Aan het eind van de dag wordt de tafelafzuiging, die alle fijnstof opvangt, schoongemaakt. 

Natural Nail Treatment is te vinden op: 
Facebook
www.naturalnailtreatment.nl

Geschreven door Maria

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Weggeefwinkel Mengelmoes

Op elke dinsdag en donderdagochtend is de Weggeefwinkel Mengelmoes in Staatsliedenwijk open. Je vindt er kleding, klein huisraad en houdbare