Oosterse sfeer bij Nadia Thai Massage & Wellness

© eigen foto

Maak kennis met Nadia. Nadia heeft al 10 jaar een massagepraktijk aan de Basilicumweg 317. Ze heeft ruime ervaring in de diverse Thaise massagevormen. Naast haar praktijk aan huis, werkt Nadia 4 tot 5 dagen per week freelance bij een Thaise Massage Salon in Amsterdam. Nadia hoopt een dermate grote klantenkring in Almere op te bouwen, dat ze niet meer naar Amsterdam hoeft te gaan om te werken.


16 jaar geleden is ze vanuit Thailand naar Nederland gekomen. De massagebehandelingen heeft ze eerst geleerd van haar vader, waarna ze verder is gaan studeren in Wat Pho.


De Thaise massage is ontstaan in Thailand gedurende de regeerperiode van Rama V 1853-1910. De massages zijn bedoeld om bij klachten de pijn te verlichten. Eerst worden de spieren losgemaakt met de handen. Hierna wordt de klant ingesmeerd met warme olie. Vervolgens blijft de klant 10/20 minuten op de behandeltafel liggen. Ondertussen wordt er rustgevende muziek gedraaid. Dit alles geeft een heel ontspannen gevoel bij de klanten. Neemt de stress weg, verbetert de bloedcirculatie en geeft vaak een beter slaap resultaat.


Als een klant zich meldt, neemt Nadia alle tijd en luistert aandachtig naar de eventuele klachten. Zo kan er effectief gericht worden op de gespannen plekken en bepaald worden welke massage het beste past. Nadia geeft diverse massages. De ontspannende/zwangerschap massage. Voetmassage. Massage met hete stenen en een massage met therapeutische kruiden. Welke massage er ook gekozen wordt, na een bezoek is de klant weer helemaal fris en uitgerust.


Als een klant zonder pijn en ontspannen de behandelkamer verlaat, geeft dit Nadia grote voldoening. “Hier doe ik het voor” aldus Nadia


De praktijk van Nadia is open van ’s morgens 11.00uur uur tot ’s avonds 20.00uur.


Iedereen die meer wilt weten over Nadia Thai Massage
Facebook : Nadia Thai massage
Email adres: nadiathaimassagewellness@gmail.com
Site: www.nadiathaimassagewellness.com

Geschreven door Maria

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Weggeefwinkel Mengelmoes

Op elke dinsdag en donderdagochtend is de Weggeefwinkel Mengelmoes in Staatsliedenwijk open. Je vindt er kleding, klein huisraad en houdbare

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.