Save the date!

Alle buurtbewoners van Kruidenwijk, Staatsliedenwijk en Waterwijk opgelet! Yes! Save The date… 14 Juni is het buitenspeeldag!

Op deze speelse dag gebeurd er iets ontzettend moois in Almere. Want dan wordt de intentieverklaring van De Vreedzame Wijk getekend door onze wijk partners. Samen met kinderen en ouders zullen er verschillende activiteiten zijn.

 

We zijn onlangs de intentie aangegaan om met verschillende partners uit deze wijken afspraken te maken om de wijk nog mooier te maken met elkaar. Samen! Dat is waar wij in geloven. De intentieverklaring die alle partners aangaan zal tijdens de buitenspeeldag onthuld en getekend worden.

 

Intussen gaan we vanuit De Vreedzame wijk, starten met gastlessen voor de kinderen op scholen.
En gaan de partners starten met de basistraining van De Vreedzame Wijk, om te leren hoe we in de wijk nog mooier en beter met elkaar kunnen omgaan en dit overal kunnen toepassen.

 

We zijn goed in beweging. We hopen jullie snel te ontmoeten.

Geschreven door Vreedzamewijk

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Activiteiten december 2023

Altijd wat te doen!

WEGGEEFWINKEL MENGELMOESIedere dinsdag en donderdag is er in Het Kardoes van 10 tot 13 uur de weggeefwinkel Mengelmoes. Je vindt

Voorjaarsfeest De Stek

14 april, 13 – 17 uur Paardrijden Schminken Springkussen Oud-Hollandse spelletje Hapjes, drankjes en meer Activiteitenkaart € 7,50Losse activiteiten €

Wandelgroep Kruidenwijk

l 7 jaar loopt de wandelgroep Kruidenwijk iedere vrijdagochtend van 10 tot 11 uur een afstand van 5 km. In