Een rij met verklede mensen die een muziek instrument spelen

Verkleedkoning(in) gezocht!

Van 18 – 21 februari wordt er carnaval gevierd. Een feest waarbij mensen zich vaak verkleden.  Wij van de wijkkrant, zijn erg benieuwd naar onze buren én wie ooit het mooiste, gekste of meest bijzondere outfit heeft aangetrokken. Dit hoeft niet per se voor carnaval te zijn geweest. Stuur je foto mét verhaal vóór 12 februari op naar redactie@kruidenstaat.nl. 
 
Alle inzendingen worden op de website geplaatst en de lezers van de wijkkrant kunnen hun stem tot 19 februari uitbrengen. 

De winnaar wordt beloond met een heus feestpakket!

Geschreven door Claudia

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Verschillende handen, foto gemaakt door: Floor Bastiaans

De Vreedzame wijk van Start in Kruidenwijk

De Vreedzame Wijk is van start gegaan in Almere. Op initiatief van basisschool Digitalis bouwt Stichting Vreedzaam samen met actieve bewoners en wijkorganisaties verder aan een positief sociaal klimaat in de Kruidenwijk, Staatsliedenwijk en Waterwijk.

flyer opening mengelmoes en Mozaïek

Opening Mengelmoes en Mozaïek

Op 28 februari a.s. opent weggeefwinkel Mengelmoes officieel haar deuren in Het Kardoes.
Wij vieren graag samen met u onder het genot van een hapje en drankje deze feestelijke opening, u kunt gelijk het eindresultaat van Mozaïek in je portiek bewonderen.

mogelijke gebouwen aan de wisselweg

De wisselweg

De eerste buurtinformatieavond over de plannen van de Lidl werd goed bezocht. Ruim 35 bezoekers lieten zich informeren door de gemeente en Metropool Vastgoedontwikkeling.