Luchtfoto van het Beatrixpark

De zegeningen van een digitaal medium

Kruidenstaat is wat je vroeger zou noemen een wijkkrantje. Maar dat is een benaming uit het tijdperk van het papier. Niet dat we papier helemaal hebben losgelaten, gek genoeg misschien, want men riep dertig jaar geleden al: we zijn op weg naar het papierloos kantoor en de krant gaat verdwijnen. Maar de krant is er nog steeds en we zijn als een gek gaan printen zodat heel veel van wat digitaal was alsnog ook op papier werd gezet. Meerdere keren zelfs, als er bij het bekijken van het papier fouten werden ontdekt.


Toch is lezen van papier aan het wegkwijnen. Kijk maar in de trein. Een enkeling leest een boek of krant, maar iedereen zit op zijn mobiel te koekeloeren. Want ja, dan zie je meer. Voorbeeld: welke papieren krant toont u bewegend beeld? Precies, dat gaat niet. Maar Kruidenstaat kan dat wel, klikt u maar even HIER.


Dan komt u op een opmerkelijke pagina op de website van Beheergroep Buurtbewoners Beatrixpark waar u het park kunt zien zoals een vogel het ziet. Van harte aanbevolen. Er is nog veel meer opmerkelijks te zien op de website van de Beheergroep. Volgende keer een nieuwe tip.

Geschreven door Beatrixpark Beheergroep

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Straatpraat over fietspaden

Zaterdagmiddag 18 mei , we hebben een lekker plekje in de zon opgezocht. We stonden met de microfoon en camera

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.