Wie heeft de mooiste kerstboom van de buurt?

U kent het vast wel uit de Amerikaanse films waarin hele huizen met kerst omgetoverd worden tot een heus lichtspektakel.

 

In Nederland zie je dit fenomeen wat minder voorkomen, maar wij vroegen ons af of het in kleinere mate toch plaats vindt. Daarom zijn wij op zoek naar de kerstboom uit de buurt die er het mooist, spectaculairst of bijzonder bijstaat.

 

Ben jij eigenaar van zo’n bijzondere kerstboom of ken je iemand die er één in huis heeft staan? Stuur dan een foto met kortverhaal over de boom vóór 16 december naar wijkkrant@kruidenstaat.nl.

 

Alle inzendingen worden op de website geplaatst en niet een jury, maar de lezers van de wijkkrant kunnen hun stem uitbrengen. De winnende inzending wordt beloond met een winters verrassingspakket.

Geschreven door Claudia

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Rick van Rooijen met groene jas en blauwe pet

Wie is Rick van Rooijen

Rick van Rooijen woont al sinds 1990 in Kruidenwijk, dicht tegen de rand van het Beatrixpark aan. Hij en zijn vrouw namen zich voor om iets voor het Beatrixpark te doen als ze niet meer zouden werken. Maar al een paar jaar voor zijn pensioen bij de bank begon het groen in Ricks bloed te kriebelen.

Roodborstje

Vogels voeren in de winter

Dacht u ook altijd, dat je vogels vooral in de winter moet bijvoeren? Ik dacht dat wel en was dan ook erg verbaasd, toen ik op de site van de Vogelbescherming las, dat ze ook in de rest van het jaar wel wat extra’s kunnen gebruiken.