Een geslaagde Burendag in de Kruidenwijk

Op 24 september was er een zeer geslaagd buurtfeest op het grasveld bij de Weegbreestraat in Kruidenwijk. Verspreid over de dag waren er ongeveer 70 bezoekers. Ditmaal was het een feest voor jong en oud. Het begon om 15:00 uur met het in elkaar zetten van vogelvoederhuisjes, een kinderactiviteit onder begeleiding van een groep van vijf handige buurmannen en buurvrouwen. De kinderen die hun energie kwijt moesten konden zich uitleven op één van de twee springkussens. Daarna werd iedereen getrakteerd op een roofvogelshow en na alle indrukken werd er samen genoten van een barbecue. Anita Stolp organiseert meerdere jaren de burendagfeesten en geniet iedere keer weer van de blije gezichten. “Het is zo leuk om iedereen samen te zien”. De kracht zit hem er ook in dat je het niet alleen doen. We hadden buren die meehielpen met de patatjes bakken, met de salades, het begeleiden van de activiteiten en sommigen hadden zelf ook wat lekkers meegenomen. Samen maken we er wat moois van!

Geschreven door De Schoor

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Save the date!

Alle buurtbewoners van Kruidenwijk, Staatsliedenwijk en Waterwijk opgelet! Yes! Save The date…
14 Juni is het buitenspeeldag!
Op deze speelse dag gebeurd er iets ontzettend moois in Almere.

Een rij met verklede mensen die een muziek instrument spelen

Verkleedkoning(in) gezocht!

Wij van de wijkkrant, zijn erg benieuwd naar onze buren én wie ooit het mooiste, gekste of meest bijzondere outfit heeft aangetrokken.

Juf geeft uitleg aan leerling over de binnentuin, verschillende plantenbakken met planten

De Binnentuin van OBS Digitalis

Juf Erika is hier verantwoordelijk voor de natuurlessen. Daarvoor heeft zij een cursus gevolgd bij het IVN, een organisatie voor natuuronderwijs. 2,5 jaar geleden is zij begonnen met meer groen te brengen in de school.