Een geslaagde Burendag in de Kruidenwijk

Op 24 september was er een zeer geslaagd buurtfeest op het grasveld bij de Weegbreestraat in Kruidenwijk. Verspreid over de dag waren er ongeveer 70 bezoekers. Ditmaal was het een feest voor jong en oud. Het begon om 15:00 uur met het in elkaar zetten van vogelvoederhuisjes, een kinderactiviteit onder begeleiding van een groep van vijf handige buurmannen en buurvrouwen. De kinderen die hun energie kwijt moesten konden zich uitleven op één van de twee springkussens. Daarna werd iedereen getrakteerd op een roofvogelshow en na alle indrukken werd er samen genoten van een barbecue. Anita Stolp organiseert meerdere jaren de burendagfeesten en geniet iedere keer weer van de blije gezichten. “Het is zo leuk om iedereen samen te zien”. De kracht zit hem er ook in dat je het niet alleen doen. We hadden buren die meehielpen met de patatjes bakken, met de salades, het begeleiden van de activiteiten en sommigen hadden zelf ook wat lekkers meegenomen. Samen maken we er wat moois van!

Geschreven door De Schoor

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Straatpraat: opening Midgetgolf

Het Straatpraat team was op 20 april aanwezig bij de opening van de vernieuwde midgetgolfbaan in het Beatrixpark. De dames

Een zonnige dag met heel veel spelende kinderen

Al meer dan 10 jaar organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickolodeon de Nationale Buitenspeeldag. Door Talent in Opleiding werd deze dag dit jaar georganiseerd op het Lavendelplantsoen.

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.