Nieuwe website VMCA

De VMCA, de organisatie voor vrijwilligers en mantelzorgers in Almere, heeft een nieuwe website gekregen. Ook is er een nieuw logo. Je kunt de VMCA nu herkennen aan een eenvoudig hart met twee openingen.
Het is allemaal wat gemakkelijker geworden door de verandering van de website. De losse bakken met vrijwilligersvacatures bij de VMCA zijn overbodig geworden. Voortaan kunnen organisaties die vrijwilligers zoeken, zich eenvoudig aanmelden. Door zich online in te schrijven kunnen vrijwilligers ook meteen aan de bak. Ze kunnen meteen zien waar er vrijwilligers worden gezocht.
Behalve de digitalisering van de Vrijwilligersbank, kun je op de nieuwe website ook meteen zien welke cursussen en workshops er worden aangeboden om jezelf als vrijwilliger verder te ontwikkelen. Deze cursussen zijn gratis of bijna gratis te volgen. Soms worden ze online gegeven, vaak ook ergens in Almere.
Het is dus de moeite waard om een kijkje te nemen op de nieuwe website van de VMCA op www.vmca.nl. Misschien zit er ook iets voor jou bij.

Geschreven door Margriet

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

De energieke buurt

Veel mensen willen hun energierekening naar beneden brengen, nu de prijzen zo gestegen zijn. Maar hoe je dat doet, is ingewikkeld, zeker als je niet zo technisch bent en ook niet zo veel geld hebt.