Gezondheid Centrum Natuurlijk Anders 

In Kruidenwijk bestaat al heel lang een Gezondheid Centrum waar gewerkt wordt met verschillende complementaire geneeswijzen waar de principes van de Homeopathie als basis gelden. De mens wordt binnen deze geneeswijze gezien als één geheel, bestaande uit een lichaam maar ook met emoties, gevoelens en een denkend vermogen.


Dit Gezondheid Centrum Natuurlijk Anders is van Regina Nijenhuis. Zij is zelf ooit behandeld in haar jeugd door een Duitse Homeopaat en hierdoor is haar interesse voor het vak ontstaan.


Zij behaalde in 1991 het diploma voor Klassiek Homeopaat. Na het behalen van dit diploma is zij een eigen praktijk begonnen. Eerst in Almere Buiten op zolder. Daarna had zij een praktijkruimte in Danswijk en de volgende stap was het Gezondheid Centrum Natuurlijk Anders in Kruidenwijk.


Naast Homeopathie kunnen N.E.I. en NLP ingezet worden. Deze therapieën brengen meer verdieping in de emotionele en mentale gezondheid. In al die kennis samen, komen juist steeds weer die verbindingen aan de orde. Alles werkt met elkaar en op elkaar in.

Op de site van het Gezondheid Centrum staat een lijst aan klachten, die behandelt kunnen worden. De behandelingen die Regina graag uitvoert, zijn hooikoorts (geeft een snel resultaat), darmklachten, depressies en angsten. Maar iedere klacht kan behandeld worden omdat er van de mens uit gegaan wordt en niet van de lichamelijke klacht, al speelt die een heel belangrijke rol omdat zich daarin de onbalans van de cliënt zich uitdrukt. Ook kan het zijn dat er voedingsstoffen te kort zijn en dat moet aangevuld worden “anders lopen de radertjes niet goed meer”.

 

De meeste patiënten die bij Regina komen, zijn mensen die op een andere manier naar hun klachten willen kijken en niet meer de medicijnen van een arts willen slikken. Ze willen liever natuurlijke middelen innemen en gaan op zoek naar de oorzaak van hun klachten. Deze mensen komen dan via internet bij Gezondheid Centrum Natuurlijk Anders terecht. Verder krijgt Regina veel patiënten binnen via mond-tot-mondreclame. De patiënten komen uit heel Almere, het Gooi en Lelystad.

 

De mensen nemen telefonisch contact op, wat Regina ook het fijnst vindt want dan kan ze direct eventuele vragen beantwoorden. Besluit men tot een afspraak dan krijgen ze een zeer uitgebreide vragenformulier opgestuurd en dit formulier moet vóór het eerste consult ingestuurd worden zodat Regina zich kan inlezen. Het eerste consult – dat 1 ½ uur duurt – gaat ze dieper op de klachten van de cliënt in en wordt ook de cliënt doorgemeten met de Asyra. Daarmee kan Regina zien welke organen of orgaansystemen uit balans zijn. Deze geneeswijze heet Bioresonantie.

 

In het begin van de behandeling zijn de afspraken om de week. Dat is om zo snel mogelijk de cliënt in beweging te krijgen. Daarna wordt de tijd tussen consulten langer maar om de 4 weken is er een evaluatie.
Dagelijks is het Centrum telefonisch bereikbaar op 036 – 5373907, Floringrasstraat 7, 1313LB Almere www.gcnatuurlijkanders.nl
Iedereen is natuurlijk altijd vrij om te bellen voor informatie naar bovenstaand nummer

Geschreven door Maria

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Sonila

Grenzen stellen en ruimte geven

Een kijkje in de opvoeding van nieuwe Nederlanders In Kruidenwijk en Staatsliedenwijk wonen veel mensen die niet in Nederland zijn

Aandacht in de Taalkamer

In het lokaal boven bij Buurthuis Kardoes is het propvol. Er zijn wel 21 mensen gekomen naar de Taalkamer. Iedereen

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.