Zet Almere in bloei

Misschien heb je het gemist? Op 22 april kon het weer, tegels inleveren voor vaste tuinplanten, bij de Multiclub/ het Karwij op het Lavendelplantsoen. De Groene Buren uit Kruidenwijk zorgden met behulp van de gemeente voor een kleine container voor de stenen en er stond een mooie rij met plantjes klaar. De zon scheen volop dus het was heerlijk weer om in de tuin aan de slag te gaan.

Met het inleveren van stenen en tegels om zo de tuinen weer groener te maken, hoopt Almere hoog te eindigen bij het kampioenschap NK Tegelwippen. Omdat er nog heel veel tegeltuinen zijn in plaats van groene tuinen, zal de actie ook in de komende jaren nog worden voortgezet.
Mocht je de actie in Kruidenwijk gemist hebben, maar heb je nog wel een stel tegels die je graag wilt omruilen voor een plantje, dan kan dat nog tot juni in andere wijken van Almere.

Kijk daarvoor op de site van https://groenengezond.almere.nl/initiatieven/almere-in-bloei of bij

Geschreven door Margriet

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Straatpraat over fietspaden

Zaterdagmiddag 18 mei , we hebben een lekker plekje in de zon opgezocht. We stonden met de microfoon en camera

NL Doet in Kruidenwijk

Achterin Kruidenwijk, op het speelveld in het verlengde van de Sesamstraat langs het water, wordt er op zaterdag 16 maart

Basisschool de Digitalis zoekt groenvrijwilligers

Volgend schooljaar krijgen nog meer groepen van basisschool de Digitalis tuinlessen. Is het op maandag, donderdag en vrijdag goed weer, dan gaan kinderen van verschillende leeftijden naar de schooltuin en naar het Kruiderzee-bosje (Tiny Forest) in het Koggepark.

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.