RepairCafe Kruidenwijk

Iedere 1e zaterdag van de maand zit RepairCafe Kruidenwijk van 13:00 tot 16:00 in de Kringloper Zwenkgrasstraat 4

Vind u het zonde om uw defecte apparaat weg te gooien bent U welkom bij ons RepairCafe. Wat het ook is we proberen het te maken voor u. Ook kunnen we o.a. rollators nakijken en afstellen zodat u weer veilig op weg kan. We doen het gratis, een fooi in de fooienpot is altijd welkom daar kopen we o.a. gereedschap en onderdelen voor. Mocht u in het weekend niet kunnen kijk op repaircafe-almere.nl waar we in Almere zitten.


Voor klokreparatie bent u welkom,de klokkenmaker is gespecialiseerd in antieke klokken. Ook heeft hij onderdelen als er iets vervangen moet worden.

Omdat hij niet in Almere woont is het de bedoeling dat u zich van tevoren aanmeldt via repaircafekruidenwijk@gmail.com
Graag met omschrijving van het defect en foto van de klok in de mail en telefoonnummer. We plannen dan de afspraak in wanneer u kan komen. 

Klokkenmaker luistert met instrument naar de klok.

Geschreven door De Schoor

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Bewoner Odilia in haar woonkamer.

Een  buurtbewoonster met hobby’s

34 Jaar geleden kwam Odilia vanuit Wervershoof naar Almere. Zij betrok de nieuwbouwwoning aan de Nimpfkruidstraat en woont hier nog steeds.

Op bezoek bij de burgermeester

Woensdag 8 maart was de installatie van de nieuwe burgemeester van Almere. Uiteraard in het stadhuis. En wij, de redactie van Kruidenstaat, mochten er bij zijn! Een unieke ervaring.

Uit de brand in de oude kazerne

Sinds vorig jaar augustus is de oude brandweerkazerne in Staatsliedenwijk in gebruik genomen als noodopvang voor asielzoekers. Aanvankelijk kwamen er vooral Oekraïners te wonen, op dit moment worden er zo’n 120 mensen vanuit de hele wereld opgevangen.