Van The Lake naar Oasis City

Partycentrum wordt appartementencomplex

Partycentrum The Lake is bij de meeste lezers bekend als een adres voor feesten en partijen. Het is gelegen aan Willem Dreesweg 10 in Staatsliedenwijk. Al in 2021 zijn er plannen ontstaan om het Partycentrum om te bouwen naar woningen. En die plannen gaan uitgevoerd worden. Eind 2024 / begin 2025 gaat the Lake tegen de vlakte en kan het terrein voor nieuwbouw geschikt gemaakt worden.

Bewoners

Eén van de nieuwe bewoners in dit project wordt Martijn. Martijn, die in Staatsliedenwijk woont, was al een tijdje op zoek naar betaalbare nieuwbouw. Een vriend , die bezig was met een koopwoning in een andere wijk van Almere, tipte hem over het project Oasis, dat bij Martijn in de buurt was. Martijn heeft via internet informatie opgevraagd. En wat hij zag, beviel hem ten zeerste.
Oasis biedt woningen aan voor starters en middenklassers; voor personen die een grotere ruimte willen, komt er ook een penthouse.

Aankoop

Martijn vulde zijn gegevens in op het net en werd de dag erop gebeld door de projectontwikkelaar tevens makelaar. Hij werd uitgenodigd voor een open informatieavond. Toen Martijn die bewuste donderdag om 18.00 uur de modelwoning instapte, was hij de enige bezoeker die avond. Martijn zocht een appartement van 50m2 met een zuinig energielabel. In het appartement dat hij gekocht heeft, wil hij zeker de komende 20 jaar blijven wonen.

Staatsliedenwijk

Martijn is vooral geïnteresseerd in dit project vanwege nieuwbouw (geen overname kosten zoals bij bestaande bouw en geen overbieding). Hij woont al in Staatsliedenwijk en kan in deze wijk blijven wonen. Hij heeft hier zijn contacten en o.a. de sportschool. Hij kan in de toekomst gewoon doorgaan met zijn prettige leventje in Staatsliedenwijk.

Toekomst

Toen Martijn bij dit project terechtkwam, waren er al veel appartementen verkocht.
Hij had de keuze uit een aantal verschillende woningen en zijn eerste keus is het geworden!!! Hij is hier superblij mee.
Hij kijkt heel erg uit naar de oplevering in het 4e kwartaal 2026. En hoewel dat pas over 2 jaar is, is hij al druk bezig met het creatief inrichten van de woning. Hij is bijvoorbeeld nu al op zoek naar praktische opbergsystemen voor zijn woning. De komende tijd kan zo hij al heel wat voorpret hebben van deze aankoop.

Geschreven door Maria

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Kruidenstaat: Straatpraat Beatrixpark

Straatpraat of Parkpraat?

Het Straatpraatteam stond zaterdag 13 januari met camera en microfoon klaar  in het Beatrixpark om interviews af te nemen. We

Bijenlint

Een bijenlint in de buurt

Een wildernis van bramenstruiken werd er verwijderd naast het fietspad aan de Kweekgrasstraat. Zo kwam er meer licht en ruimte