TOP HAIR verzorgt je haar met care

Ik heb vandaag een afspraak bij Top Hair voor een knipbeurt.
Vanmorgen onder het knippen, vertelt Jolanda van Twiller, eigenaresse van de kapperszaak TOP HAIR, gezellig over haar eigen zaak. Vanaf dat ze een klein meisje was, heeft ze altijd geweten dat ze kapster wilde worden. En deze droom heeft ze kunnen realiseren.

Start

Ooit is Jolanda, samen met Wilco in Double You hairstyling , begonnen op het Lavendelplantsoen. De eigenaar van deze zaak, had in totaal vijf kapperszaken. Toen hij wat zaken kwijt wilde, heeft Jolanda TOP Hair aan het Rolklaverpad overgenomen. Zij zit nu al weer 31 jaar op dit adres. Jolanda is de kapperszaak alleen begonnen, haar dochter Daisy is inmiddels haar rechterhand geworden.


Jolanda had al meteen wat klanten toen ze haar eigen zaak opende. Veel van haar klanten bij Douyble You hairstyling gingen met haar mee naar het nieuwe adres. Het klantenbestand is in de loop der jaren aardig uitgebreid. Nog steeds komen er nieuwe klanten bij. Regelmatig sluiten kapperszaken hun deuren, dan gaan de klanten op zoek naar een nieuw adres. En via mond -op- mond reclame, komen ze soms bij Top Hair terecht. Ze heeft momenteel drie werknemers in dienst. Hier zou een fulltime medewerker makkelijk bij kunnen. Zolang er nog zo’n personeelstekort is, maakt Jolanda echter geen toekomstplannen. Vanwege dat personeelsgebrek is ze zelfs éen dag in de week dicht gegaan. De agenda staat nu elke dag vol met afspraken.

Nagelstudio en kledingverkoop

Sinds drie jaar regelt dochter Daisy ook een nagelstudio. Als jong meisje ging ze al met haar moeder mee om te “helpen” in de kapperszaak. Eerst heeft ze haar kappersdiploma behaald en daarna haar nagel- en schoonheidsspecialisten diploma. Van de service van de nagelstudio wordt druk gebruik gemaakt.

Het kledingrek dat in de winkel staat, wordt door Jolanda intussen aangevuld. Het idee hiervoor ontstond in de Corona tijd, omdat veel modewinkels toen dicht waren. Wanneer dames moeten wachten omdat hun haar in de verf gezet is, kunnen ze even lekker shoppen in het kledingrek. De kleding wordt goed verkocht, dus ook daar is Jolanda druk mee. Jolanda probeert met zowel de nagelstudio als de kleding erbij, de klanten een totaalpakket te bieden.

Geschreven door Maria

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Een zeer sportieve familie

Een zeer sportieve familie

In de Kamillestraat in Kruidenwijk woont een heel sportief gezin: de familie Arrindell. Ik had een gesprek met Eugene, de

Het Succesverhaal van Sandra

Sandra (52 jaar) doet vrijwilligerswerk in buurthuis Kardoes in Staatsliedenwijk. Ze woont ongeveer 21 jaar in Nederland, waarvan de afgelopen