Lentebraderie op 2 juni

Het is bijna zover. En nu maar hopen op mooi weer. Op zondag 2 juni van 11.00u tot 16.00u is er weer braderie in Kruidenwijk op het grasveld hoek Kornoeljestraat/ Weegbreestraat. Anita van bewonersgroep Van Brug Tot Brug en haar dochter zijn er druk mee bezig.

 

Ruim 50 kramen zullen het veld in beslag nemen, met kraampjes van buurtbewoners, maar ook van handelaren. Er is gelukkig nog genoeg ruimte over voor de kinderen. Ze kunnen op de speeltoestellen op het grasveld spelen, maar ze kunnen zich ook laten schminken en er is een springkussen. En als ze trek hebben zijn er kraampjes met schaafijs en suikerspin.
Wil je nog een kraam huren, bel dan naar Tamira, 06 51619795. Buurtbewoners die niet commercieel verkopen, betalen minder.

Net als vorig jaar kun je op de braderie tuintegels kwijt, want als je zo’n tegel uit je tuin haalt en er een vaste plant in zet, heb je meteen een mooi stukje groen in je tuin. En elk stukje groen zorgt voor meer koelte en een betere afwatering in je tuin.
De Groene Buren staan op de braderie om je tuintegel in ontvangst te nemen en er een mooi vast tuinplantje voor terug te geven.

Geschreven door Margriet

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Komende activiteiten

De komende maanden is er weer veel te doen in de Kruidenwijk en de Staatsliedenwijk. Een greep uit het programma.

Rommelroute

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de samenleving. Spullen en kleding krijgen steeds vaker een tweede leven. Bij de

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.

In deze editie

Talent gezocht!

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de volgende editie verschijnt.