Wandelgroep Kruidenwijk

l 7 jaar loopt de wandelgroep Kruidenwijk iedere vrijdagochtend van 10 tot 11 uur een afstand van 5 km. In wandeling in de omgeving van het mooie Beatrixpark in de buurt is natuurlijk geen enkel probleem. Alleen met stortregen en gladheid in de winter wordt er niet gewandeld.

Wandelen is goed voor de mens

Het is niet alleen gezellig om met een groepje wandelaars te wandelen. Wandelen heeft bovendien een positief effect op je lichaam. Wandelen bouwt o.a. je conditie op. Door het wandelen worden je spieren en botten versterkt. Bovendien verbetert wandelen je geheugen. En laten we vooral niet vergeten dat wandelen zeer ontspannend is.

De wandelgroep

De wandelgroep heeft een aantal trouwe deelnemers, de vaste kern. Er melden zich, af en toe, nieuwe leden aan. Sommige wandelaars komen uit Verzetswijk, maar de meeste komen uit Kruidenwijk. Na het wandelen wordt er gezellig met elkaar thee en koffie gedronken. De koffie en thee is tegen een klein bedrag van €0.50 te verkrijgen. Het koffie en thee drinken doen ze om elkaar beter te leren kennen. Verbinding heet dat. Dit koffiedrinken gebeurt in Wijkteamgebouwtje aan de Rozemarijstraat 20, Kruidenwijk Wat ook het vertrekpunt van de wekelijkse wandeling is.

Voor verdere informatie mail naar wandelgroepkruidenwijk@outlook.com

Hier een mooi compliment van een dame die voor het eerst mee wandelt in de wandelgroep Kruidenwijk.
Ze schreef op Facebook het volgende:
Ik zal me even voorstellen, ik ben Edith en heb vandaag mijn eerste wandeldag door de regen meegewandeld en het viel reuze mee in deze gezellige groep, volgende week ga ik weer mee ( dank je Mimi voor het organiseren)

Geschreven door Maria

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Een zonnige dag met heel veel spelende kinderen

Al meer dan 10 jaar organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickolodeon de Nationale Buitenspeeldag. Door Talent in Opleiding werd deze dag dit jaar georganiseerd op het Lavendelplantsoen.

Kinderactiviteiten Staatsliedenwijk

Maart en april Maandag Ouder en Kind Inloop (OKI)Wat: OKI is laagdrempelig, gezellig, andere ouders/verzorgers ontmoeten, spelend leren, creatief bezig

Winter-wonderland

Winter Wonder (Jeugd)land

Op donderdag 28 en vrijdag 29 december kun je – gratis! – naar het Winder Wonder Jeugdland met een overdekte

Kraampjes met spullen

Geslaagde Braderie in Kruidenwijk

Het was weer een gezellige drukte bij de braderie op 4 juni op de hoek van de Kornoeljestraat/ Steenbreekstraat. Het weer werkte natuurlijk ook mee, er was een aangenaam zonnetje.