Muts met tekst

Schuif aan bij de Warme Winter Eettafel

De komende Wintermaanden besteed de Schoor samen met de Nieuwe Bibliotheek extra aandacht aan hartverwarmende activiteiten. Één van die activiteiten zijn de Warme Winter Eettafels. Dit zijn plekken die altijd al voor weinig geld een warme maaltijd aanbieden. Als buurtbewoner kun je hieraan bijdragen door bruikbare, onaangebroken/onaangesneden etenswaren te doneren, die je zelf niet meer gebruikt. Hierbij kun je denken aan 3 wortels die je over hebt, of uien uit het netje wat je niet meer nodig hebt, wat stengels bleekselderij etc. Het Kardoes is één van deze plekken. Je kan hier elke dinsdag en donderdag tussen 10:00 – 12:00 uur etenswaren inleveren. Wil je zelf een keer mee-eten, dat kan ook. De eetmomenten zijn dinsdag en donderdag van 12:00 – 13:00 uur.


Op www.deschoor.nl/warmewinteractie/sameneten vind je een totaaloverzicht van alle deelnemende eettafels. Iedere eettafel kan zich voor deze actie aanmelden. Zo staat er binnenkort ook een eettafel van het Leger des Heils bij en doet ook de Wijkhoek uit Stedenwijk mee. Met deze actie hopen we verspilling tegen te gaan, kunnen bewoners elkaar op een andere manier helpen en bieden we overzicht van plekken waar mensen met een krap budget een warme maaltijd kunnen nuttigen. De actie loopt in ieder geval tot en met maart.

Geschreven door De Schoor

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

kerstukje gemaakt door kinderen

Kerstactie Kruidenwijk 2023

Ook dit jaar is er weer een kerstactie in Kruidenwijk. Anita, de grote motor achter de actie, is er dit

Een zonnige dag met heel veel spelende kinderen

Al meer dan 10 jaar organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickolodeon de Nationale Buitenspeeldag. Door Talent in Opleiding werd deze dag dit jaar georganiseerd op het Lavendelplantsoen.

Kraampjes met spullen

Geslaagde Braderie in Kruidenwijk

Het was weer een gezellige drukte bij de braderie op 4 juni op de hoek van de Kornoeljestraat/ Steenbreekstraat. Het weer werkte natuurlijk ook mee, er was een aangenaam zonnetje.