Klokkenmaker luistert met instrument naar de klok.

Welkom bij het Repair Café in De Kringloper

Elke eerste zaterdag van de maand van 13:00 – 16:00 uur bent u welkom bij ons Repair Café die we organiseren in De Kringloper (Zwenkgrasstraat 4). We zitten op de 2e etage bovenaan de trap. Bent u slecht ter been, dan kunt u ook met de lift naar boven. We doen het gratis, een fooi in de fooienpot is altijd welkom daar kopen we o.a. gereedschap voor.
 
Vindt u het zonde om uw defecte apparaat weg te gooien? Kom gerust bij ons langs, wij gaan kijken of we het voor u kunnen maken. Wat het ook is we proberen het te maken voor u. Mocht er een onderdeel vervangen moeten worden dan geven we advies waar u het kan kopen. Als u het heeft dan kunnen we het voor u erin zetten. Zelf hebben we verschillende onderdelen voor vele Senseo apparaten. Ook kunnen we o.a. rollators nakijken en afstellen zodat u weer veilig op weg kan.
 
Bijzonder aan het Repair Café in Kruidenwijk is de klokkenmaker. De klokkenmaker is gespecialiseerd in antieke klokken. Hij heeft diverse onderdelen voor als er iets vervangen moet worden. Omdat hij niet in Almere woont is het de bedoeling dat u zich van tevoren aanmeldt. U kunt zich aanmelden via repaircafekruidenwijk@gmail.com. Graag met omschrijving van het defect, foto van de klok en een telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken. We plannen dan de afspraak in wanneer u kan komen.
 
Als u niet een maand wilt wachten kunt u op repaircafe-almere.nl kijken waar Repair Cafés door heel Almere plaatsvinden. Hier vindt u ook meer informatie over het Repair Café in het algemeen.

Geschreven door De Schoor

Deel dit bericht met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Omdat je dit artikel hebt gelezen vind je onderstaande artikelen misschien ook interessant.

Informatie-uur huisvesting

Het wijkteam krijgt vaak vragen over huisvesting en wonen. We zien en horen hoe moeilijk het tegenwoordig is om een

Kraampjes met spullen

Geslaagde Braderie in Kruidenwijk

Het was weer een gezellige drukte bij de braderie op 4 juni op de hoek van de Kornoeljestraat/ Steenbreekstraat. Het weer werkte natuurlijk ook mee, er was een aangenaam zonnetje.